Søg

Resultater

Alle biler har brug for serviceeftersyn

Alle biler, uanset størrelse eller alder, har brug for serviceeftersyn. Alderen og brugen af bilen har dog betydning for, hvilket eftersyn, der kræves, og hvor ofte bilen skal til serviceeftersyn. Med serviceeftersyn af din bil kan du forebygge skader og reparationer, samt reducere drifts- og sikkerhedsproblemer for dig som bilejer. Hvornår en bil skal til serviceeftersyn er meget forskelligt fra bil til bil. Det mest almindelige er, at bilen har brug for et serviceeftersyn, når den har kørt mellem 15.000 og 30.000 kilometer. Kører du mindre end dette, kan du nøjes med et serviceeftersyn hvert eller hvert andet år.

Der findes flere typer af serviceeftersyn:

  • Olieservice, som indebærer udskiftning af olie og filter.
  • Et lille eftersyn, som foruden udskiftning af olie og filter også indebærer kontrol af visker, lys, lygter, instrumenter, styretøj, undervogn, udstødning, samt kontrol og justering af dæktryk og dækmønster/slitage, smøring af døre og klapper og visuel kontrol af bremser.
  • Et stort eftersyn, som er en udvidelse af det lille eftersyn. Ved det store eftersyn adskilles, renses og smøres bremser, og både brændstof- og pollenfilter udskiftes.
  • Service ifølge fabrikkens forskrifter. Her udfører vi serviceeftersynet præcis som bilproducenten forskriver det skal være, hvilket også sikrer, at garantien bevares på bilen.


Billigt serviceeftersyn på alle biler

Vi udfører serviceeftersyn af alle bilmærker og følger altid anvisningerne fra den enkelte bilfabrikant, medmindre andet er aftalt på vores autoværksted. Derfor kan du få et serviceeftersyn hos os, uanset hvilken bil du har. Et serviceeftersyn behøver ikke at være dyrt. Vi har nemlig det koncept, at du som kunde kun betaler for den tid, vi bruger på din bil i stedet for at betale en fastlagt høj pris. Derfor kan du spare penge ved et serviceeftersyn hos autoQ.

DIREKTE BOOKING & KONTAKT

Nu kan du booke en værkstedstid direkte hos en af vores afdelinger. Du kan også sende en ONLINE FORESPØRGSEL – men du er naturligvis også altid velkommen til at ringe direkte til os for personlig betjening.

Hanstholm
BOOKING
Hanstholm
97 96 11 22


Thisted
BOOKING
Thisted
97 92 10 22


Sydthy
BOOKING
Sydthy
97 94 57 22