Søg

Resultater

Pas godt på din bil med en undervognsbehandling

Uanset om du har en ny eller gammel bil, er det en god idé at rustbehandle den for at beskytte den mod det danske vejr og forlænge bilens levetid. Hos autoQ A/S har vi gjort det ekstra nemt for dig. Du kan aflevere din bil hos én af vores tre værksteder, hvorefter vi transporterer den til Thisted Anti-rust for dig. Her bliver din bil behandlet med Suvo Anti-Rust og i mellemtiden stiller vi en lånebil til rådighed til dig, indtil din bil er færdigbehandlet.

Derfor skal du vælge en Suvo Anti-Rustbehandling til din bil

Intet andet sted i verden lever rust bedre end i Danmark. Det danske vejr er kendetegnet ved fugt, regn, sne og blæst, og ofte er der salt på vejene særligt i efterår- og vinterhalvåret. De biler, som produceres, er ganske enkelt ikke egnede til at modstå det danske klima, hvorfor de ruster året rundt. Derfor er det også vigtigt at få rustbeskyttet din bil uanset, om den er helt ny eller gammel, så du kan nå at komme rustskader i forkøbet. Vil du gerne passe godt på din bil og minimere udgifter i fremtiden, er det en god idé at få en Suvo Anti-Rust-behandling til din bil. Denne rustbeskyttelse forlænger bilens levetid, forhøjer videresalgsprisen og øger bilens sikkerhed. Hos autoQ A/S er standarden høj, og vi garanterer, at din bil får den bedste behandling.

 

En undervognsbehandling tager ganske kort tid

Hvor lang tid en undervognsbehandling tager afhænger af hvilken type bil, der skal behandles, samt størrelsen på det, som skal behandles. Typisk vil en undervognsbehandling tage to dage, så du kan allerede få bilen igen dagen efter du har afleveret den.

DIREKTE BOOKING & KONTAKT

Nu kan du booke en værkstedstid direkte hos en af vores afdelinger. Du kan også sende en ONLINE FORESPØRGSEL – men du er naturligvis også altid velkommen til at ringe direkte til os for personlig betjening.

Hanstholm
BOOKING
Hanstholm
97 96 11 22


Thisted
BOOKING
Thisted
97 92 10 22


Sydthy
BOOKING
Sydthy
97 94 57 22