Søg

Resultater

Specialister i dæk

Vi er Michelin Quality Dealer, hvilket betyder, at vi opfylder Michelins høje krav og udmærker os som kvalitetscertificerede dækspecialister. Kun 10 autoværksteder i Danmark har fået dette stempel, og vi er iblandt. Derfor er du som kunde hos os sikret dækservice af højeste kvalitet.

Dæk til alle typer af biler

Vi har et stort udvalgt af forskellige dæk og fælge til alle typer køretøjer. Netop derfor er vi altid i stand til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning, uanset om det er til en bil, en motorcykel, en lastbil eller en traktor. Også sommerdæk og vinterdæk kan du finde hos os. Vi har et bredt udvalg af både sommer- og vinterdæk inden for anerkendte mærker og til alle slags køretøjer. Vi står klar med professionel vejledning og hjælper desuden også med montering af dæk og hjulskift.

Fælge

Når du skal vælge fælge, er det vigtigt at vælge de rigtige: de skal både se godt ud og samtidig passe til din bil. Vi har et bredt udvalg af både aluminiumsfælge og stålfælge. Vi er sikre på, at du kan finde et sæt nye fælge til din bil hos os, uanset hvilket design, hvilket farve, hvilket mærke, hvilken model eller hvilken pris, du foretrækker.


 

DIREKTE BOOKING & KONTAKT

Nu kan du booke en værkstedstid direkte hos en af vores afdelinger. Du kan også sende en ONLINE FORESPØRGSEL – men du er naturligvis også altid velkommen til at ringe direkte til os for personlig betjening.

Hanstholm
BOOKING
Hanstholm
97 96 11 22


Thisted
BOOKING
Thisted
97 92 10 22


Sydthy
BOOKING
Sydthy
97 94 57 22