Søg

Resultater

Auto- og dækservice - Dit Autoværksted

autoQ A/S har eksisteret i Hanstholm siden 1979 og er siden blevet udvidet med en afdeling i Sydthy og en afdeling i Thisted. Med mange år i branchen er medarbejderne hos autoQ A/S derfor erfarne, kompetente og pålidelige og udfører alle typer opgaver inden for auto- og dækreparationer.


Vi tilbyder bl.a. følgende:

- Serviceeftersyn 
- Reparation 
- Undervognsbehandling
- Forsikringsskader
- Hjulskift
- Olieskift

 

Specialister i autoreparationer

Medarbejderne hos autoQ A/S har mange års erfaring inden for autoreparationer. Vi gør en dyd ud af at videreuddanne vores medarbejdere og sørge for, at de altid har den nyeste viden og de nyeste teknikker til rådighed. Vi bestræber os ganske enkelt på at være de bedste til autoreparationer, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Mens kvaliteten er i top, er vores priser derimod i bund, idet vi altid tilbyder yderst konkurrencedygtige priser.

 

Vi er tæt på dig i Thisted, Hanstholm og Bedsted

autoQ A/S har tre afdelinger, nemlig Thisted, Hanstholm og Bedsted. Derfor dækker vi et stort område i Nordvestjylland, og som kunde kan du vælge den afdeling, der er tættest på dig. Alle tre afdelinger udfører alle former for bilreparationer på person- og varevogne. Kontakt os og hør nærmere omkring vores tilbud, og hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan enten ringe til os eller sende en online forespørgsel på vores hjemmeside.

DIREKTE BOOKING & KONTAKT

Nu kan du booke en værkstedstid direkte hos en af vores afdelinger. Du kan også sende en ONLINE FORESPØRGSEL – men du er naturligvis også altid velkommen til at ringe direkte til os for personlig betjening.

Hanstholm
BOOKING
Hanstholm
97 96 11 22


Thisted
BOOKING
Thisted
97 92 10 22


Sydthy
BOOKING
Sydthy
97 94 57 22