Om os

Vi er dit lokalt autoværksted

Vi er i +25 medarbejdere fordelt på vores tre værksteder i Thy, som rådgiver dig og sørger for at løse de autoopgaver, der er behov for – og aldrig mere end aftalt.

AutoQ er tillid, tryghed og kompetencer

Det hele begyndte i Hanstholm i 1978, hvor værkstedet dengang hed Hanstholm Auto og Dækservice. I 2018 overtog Anders Stignæs forretningen, og i 2020 skiftede vi navn til AutoQ.

Auto Q er selvejet, og dermed er vi ikke en del af en større kæde. Det giver os fleksibilitet og frihed. Som kunde vil du opleve det som nærhed og god service, og du vil også kunne mærke arbejdsglæden blandt vores dygtige medarbejdere.

Noget af det vi lægger vægt på er, at du skal bekymre dig mindre om din bil. Vi vil gerne gøre det nemt for dig som bilejer, og derfor sørger vi hele tiden for at udvikle vores forretning, så de ydelser vi tilbyder, passer til netop det du efterspørger.

En aftale er en aftale

At være en lokal forankret virksomhed betyder for os, at vi er ordentlige overfor hinanden. Vi kender området, vi kender hinanden, og vi holder altid ord, så vi kan se hinanden i øjnene, når vi mødes udenfor værkstedet.

Vi stræber efter at være en god arbejdsplads

Trivsel på arbejdspladsen og uddannelse af personalet er to af de vigtigste årsager til, at du som kunde møder motiverede og dygtige fagfolk.

Vi udvikler kompetencer

Vi holder os skarpe på værktøj, udstyr og test, så din bil får den bedste behandling, og vi altid har den nyeste viden for at kunne løse enhver autoopgave.

Vi hjælper hinanden

Vi er et team på tværs af afdelinger med faglig bredde og dybde, som står til rådighed for hinanden og træder til i spidsbelastninger.

Vi støtter interesser

Vi støtter op omkring lokale foreninger og klubber, og viser særlig opbakning til aktiviteter, som vores medarbejdere går op i, når de har fri.

Mere end bare en arbejdsplads

At hjælpe og servicere hver eneste dag kræver en god arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig godt tilpas, værdsatte og har gode relationer til hinanden og kunderne.

Hos AutoQ prioriteter vi både at have et godt sammenhold i hverdagen ved at stå til rådighed for hinanden, ligesom vi mødes om sociale aktiviteter, når vi tager på ture, holder festlige arrangementer og fejrer små og store begivenheder som fødselsdage, jubilæer med mere.

Det skal være rart at gå på arbejde, og det gode humør smitter og bidrager til god trivsel på arbejdspladsen.

Stærke værdier holder os kørende

Godt humør, ærlighed og tillid, opfølgning på kunder samt god kvalitet. Det er ikke en manual, men det er retningslinjerne for, hvordan vi bidrager til god trivsel på arbejdspladsen, hvor vi stoler på hinanden, følger opgaver til dørs og altid sørger for, at alt vi gør, siger og udstråler, er forbundet med topkvalitet.

Job hos os

Synes du AutoQ lyder som et sted for dig?
Vi har travlt, og du er mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os!