Få gratis vejhjælp når din bil er til service hos AutoQ

Vi sørger for, at du altid er godt kørende

Derfor har vi startet et nyt samarbejde, der giver dig gratis vejhjælp når du får din bil serviceret hos din lokale AutoQ. Det betyder, at din bil forbliver i topform, og så er du dækket ind, uanset hvad din køretur bringer.

tjek  Værksteder i Thisted, Hanstholm og Sydthy

tjek  Moderne værksted og specialværktøjer

tjek  Professionelt team med topkvalitetsservice

Driftssikkerhed for dig og din bil

Når du vælger at få udført service hos AutoQ i enten Thisted, Bedsted eller Hanstholm, får du ikke kun professionel service af din bil – du får nemlig også gratis vejhjælp med i handlen. Dette betyder, at selv i de mest uforudsigelige øjeblikke kan du føle dig tryg, da hjælpen altid er inden for rækkevidde.

Uanset hvad din bil driller med, er hjælpen altid nær

Service

Gider bilen ikke starte?

Du er kun et opkald fra, at du og din bil hurtigt kommer på farten igen. Du og din bil bliver fragtet hen til din nærmeste AutoQ, hvor vi sørger for, at servicere og reparere din bil med de nødvendige reservedele.

Service

Punkteret på et/flere hjul?

Har du ikke selv mulighed for at skifte dit ødelagte dæk, kan du benytte dig af gratis vejhjælp. Du og din bil fragtes til  dit din nærmeste AutoQ, hvorefter vi hurtigst muligt skifter dit/dine ødelagte dæk.

Service

Ikke mere brændstof?

Er din bil løbet tør for benzin, diesel eller strøm, kan du ringe til vejhjælp kvit og frit. Vejhjælp sørger for at du og din bil bliver fragtet til nærmeste tankstation/el ladestation, så du hurtigt er på farten igen.

Service

Er bilen gået i stykker?

Får du brug for bugsering, og kræver skaderne en mere omfattende reparation, kan du benytte dig af gratis vejhjælp. Bilen fragtes til din nærmeste AutoQ til gennemgang og reparation.

Meget mere end et almindelig serviceeftersyn

Udover at du får gratis vejhjælp med i pakken, får du også mange flere fordele. Vores dedikerede team af erfarne teknikere står klar til at levere topkvalitetsservice og sikre, at din bil kører optimalt.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores service. Vi mener, at bil fortjener det bedste, og det er præcis, hvad vi leverer. Uanset hvad din bil fejler, står vores professionelle team klar på værkstedet, og vi hjælper dig hurtigt tilbage på vejen igen.

Skal du være sikkert kørende med gratis vejhjælp?

Kontakt din nærmeste AutoQ i Thy og høre mere om, hvordan du med serviceeftersyn automatisk får adgang til vores gratis vejhjælp.

Automat/manuel gear

Vores andre services

Lej en bil

Service

Er din bil på værksted, eller har du akut brug for et køretøj, tilbyder AutoQ leje af biler.

Autoværksted

Vi udfører alle typer autoreparationer
– og du kan altid få en lånebil, hvis din bil skal repareres!

Michelin Quality Dealer

Dæk og fælge

dæk

Du er sikret dækservice af højeste kvalitet hos os. Vi er én af de 10 Michelin Quality Dealere i Danmark.

Har du spørgsmål?

Ofte stillede spørgsmål

Så er mere end velkommen til at kontakte os.